Livrarea se face în termen de 3 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii.

Blog

Atunci când mama lui Florian m-a întrebat dacă poate să aducă dragonul în clasă, am fost puțin nehotărâtă, unde să-i găsesc loc? Nu va speria oare copiii? Suntem în perioada de adaptare, câțiva dintre ei plâng încă la grădiniță, le este frică, au sentimente de anxietate. Mămica și-a respectat promisiunea și a doua zi a venit cu el, iar eu m-am liniștit, pentru că am știut imediat că o să ne ajute.

Citesc mai departe

În articolul precedent am vorbit despre bebeluși, despre ce și cât înțeleg din spusele noastre, dacă trebuie și are rost să comunicăm cu ei. Răspunsul este un da hotărât, având în vedere că procesul de însușire a limbajului, și a comunicării în general, începe deja din perioada prenatală. Iată de ce se recomandă părinților, atât mămicilor cât și tăticilor să vorbească cu bebelușul, să-i fredoneze cântece, pentru că după naștere, aceste voci cunoscute îl vor liniști.

Citesc mai departe

Am asistat recent la un schimb de cuvinte care ne-a înspăimântat, auzind cum vorbesc unii părinți cu copiii lor, respectiv presupun faptul că nu trebuie să vorbească deloc cu ei, copilul oricum nu înțelege nimic din ce spun, pentru că este prea mic.

Citesc mai departe

Animalele țin un concert, pentru asta, se aliniază pe 2 coloane.

Citesc mai departe

Găsește perechile buburuză – frunză

Citesc mai departe

Necazul este mare, iepurașul de Paște și-a scăpat ochelarii, apoi orbecăind și tot căutând, a sărit fix pe ei, și i-a spart în bucățele!

Citesc mai departe

Leagănul pisicii, altfel spus „jocul de transfer al sforii”, este un joc foarte popular, care dispare însă încetișor din curtea școlii. Specialistul logoped ne explică cât de puternic dezvoltă motricitatea fină; iar noi vă prezentăm poze și un material video, ca să vedeți cum joacă un maestru.

Citesc mai departe

Un câine va dormi probabil toată ziua la birou, ne va feri totuși de epuizare profesională (sindromul burnout).

Citesc mai departe

Cum reușim să convingem nepoții să ne asculte? Pentru că veșnica interdicție „Să nu faci asta!” nu duce la nici un rezultat. De ce trebuie să formulăm propozițiile într-un mod pozitiv, atunci când vrem să cerem de la nepoți ceva? Este o practică foarte simplă în educația copiilor, care a ajutat până acum toți bunicii.

Citesc mai departe

Pronunță-i numele, caută umbra, și ghicește unde crește, deasupra pământului sau dedesubt! Dacă ești mai isteț, poți să spui când trebuie plantat, când rodește și la ce folosește, ce poți să prepari din el?

Citesc mai departe

Facebook Comments ()

Varianta: Mobil / Web