Blog

Animalele țin un concert, pentru asta, se aliniază pe 2 coloane.

Citesc mai departe

Găsește perechile buburuză – frunză

Citesc mai departe

Necazul este mare, iepurașul de Paște și-a scăpat ochelarii, apoi orbecăind și tot căutând, a sărit fix pe ei, și i-a spart în bucățele!

Citesc mai departe

Leagănul pisicii, altfel spus „jocul de transfer al sforii”, este un joc foarte popular, care dispare însă încetișor din curtea școlii. Specialistul logoped ne explică cât de puternic dezvoltă motricitatea fină; iar noi vă prezentăm poze și un material video, ca să vedeți cum joacă un maestru.

Citesc mai departe

Un câine va dormi probabil toată ziua la birou, ne va feri totuși de epuizare profesională (sindromul burnout).

Citesc mai departe

Cum reușim să convingem nepoții să ne asculte? Pentru că veșnica interdicție „Să nu faci asta!” nu duce la nici un rezultat. De ce trebuie să formulăm propozițiile într-un mod pozitiv, atunci când vrem să cerem de la nepoți ceva? Este o practică foarte simplă în educația copiilor, care a ajutat până acum toți bunicii.

Citesc mai departe

Pronunță-i numele, caută umbra, și ghicește unde crește, deasupra pământului sau dedesubt! Dacă ești mai isteț, poți să spui când trebuie plantat, când rodește și la ce folosește, ce poți să prepari din el?

Citesc mai departe

Sunt pedagog la o grădiniță de 38 de ani. În decursul acestor mulți ani, am adunat enorm de multe idei, cu ocazia cursurilor de perfecționare, a vizitelor la diverse grădinițe. Un proiect cu premii reprezintă o ocazie strălucită să arătăm puțin (chiar și între noi), cât de creativi putem să fim în viața de zi cu zi.

Citesc mai departe

Pe măsură ce se apropie sărbătoarea Crăciunului, copii vor avea posibilitatea să zboare în lumea fermecată a creațiilor independente, și conectându-se la misticismul acestui eveniment, pot concepe lucruri minunate din obiecte banale.

Citesc mai departe

Tema articolului meu este modul în care aplic eu, în cadrul propriei grupe răsplata, respectiv lipsa ei, ca metodă, și căile prin care încerc să înlocuiesc răsplata materială cu o răsplată personală, mai valoroasă, bazată pe sentimente.

Citesc mai departe

Facebook Comments ()

Varianta: Mobil / Web