Livrarea se face în termen de 3 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii.

Program de fidelitate

Fii și TU clientul nostru fidel!

După prima ta comandă poți deveni imediat client fidel, beneficiind astfel de cumpărături avantajoase!

Ca prim pas, nu ai altceva de făcut, decât să te înregistrezi pe site-ul nostru, foarte simplu, accesând link-ul Cont nou, în cazul în care nu ești încă înregistrat.

Înregistrare

Pasul 2 constă în creșterea treptată a procentului tău de discount, în funcție de valoarea totală a cumpărăturilor, astfel:

Sub      150                  lei: 0% discount

Între    150-360          lei: 3% discount

Între    360-730          lei: 6% discount

Între    730-1450        lei: 9% discount

Peste   1450                lei: 12% discount

Cumularea comenzilor plasate se face în intervalul 01 ianuarie - 31 decembrie, astfel: la data de 31 decembrie valoarea cumulată a comenzilor redevine 0, dar procentul de discount atins se păstrează, cu condiția ca în următoarele 2 luni valoarea cumulată a comenzilor să atingă suma minimă de 150 lei și valoarea cumulată a comenzilor până la data de 31 decembrie anul în curs să fie cel puțin egală cu cea a comenzilor depuse în anul precedent.

De exemplu:

Un client se înregistrează. În urma primei sale comenzi devine deja client fidel. Prin cumularea comenzilor sale, în funcție de valoarea totală, beneficiează treptat de procentele de fidelitate corespunzătoare. Dacă până la sfârșitul anului (31 decembrie) plasează comenzi în valoare totală de 1000 lei, va obține un procent de fidelitate de 9% discount. La data de 1 ianuarie valoarea cumulată a comenzilor redevine 0, dar procentul de 9% rămâne valabil dacă în următoarele 2 luni valoarea totală a comenzilor sale atinge min. 150 lei și până la sfârșitul anului min. 1000 lei. În cazul în care în următoarele 2 luni valoarea totală a comenzilor nu atinge suma min. de 150 lei, procentul său de fidelitate redevine 0.  Dacă în primele 2 luni îndeplinește condiția, procentul de 9% rămâne valabil până la sfârșitul anului, dar dacă la sfârșitul anului valoarea comenzilor nu atinge pragul de 1000 lei, anul următor începe cu 0 lei și 0 procent de fidelitate.

Dacă toate acestea nu te-au convins în favoarea programului nostru de fidelitate, avem și alte argumente:

 

  • Oferim regulat clienților noștrii fideli discounturi speciale.
  • Valoarea cumulată a comenzilor nu se reduce la 0, cu condiția să cumperi cu regularitate din magazinul nostru online.
  • Dacă prin comanda actuală treci în următoarea treaptă de discount, ai dreptul la procentul mai mare și pentru respectiva comandă.

Evoluția procentului de reducere din programul de fidelitate se poate urmări la subpunctul de meniu Datele mele. Aici apare suma actuală a programului de fidelitate, precum și % de discount care se aplică la această sumă.

Firma CTF Toys SRL își rezervă dreptul de a modifica programul său de fidelitate. Aceste modificări vor fi comunicate clienților noștrii fideli, prin e-mail, la adresa specificată în formularul de înregistrare.

Sperăm să te salutăm în curând și pe Tine printre Clienții noștrii mulțumiți!

Varianta: Mobil / Web